Om Herluf

Herluf er min ældste søn. Han blev født i julen 1978 mens vi havde det strengeste vintervejr i mange år. Året efter blev hans bror, Oluf, født og de to drenge voksede op som tvillinger. Konstant i indbyrdes konkurrence om næsten alting.

Herluf var en klog og selvstændig gut lige fra starten. Skolen klarede han ok og det blev også til en studentereksamen fra VG i 1997. Derefter uddannede han sig til civilingeniør og cand. psyk. i et parallelforløb (det må man slet ikke i dag).

Under sit studieophold i Warszawa mødte han Aga, og det blev hans kærlighed og skæbne. I dag beskæftiger Herluf sig som selvstændig erhvervsdrivende inden for entreprenør branchen. Han og Aga opkøber og restaurerer attraktive og forsømte lejligheder i Warszawas centrum for derefter at renovere dem til luksus standard for derefter at sælge dem til liebhavere, der har råd til den slags boliger.

Warszawa er fyldt med sovjetiske bygningskomplekser, der er dag er lavstatus områder, men de få originale Polske boliger fra før WW2 er nostalgiske og i dag særdeles attraktive efter at være restaureret til moderne standard. Så her fandt Herluf og Aga deres niche.

Herluf og familie

Foto fra Mias barnedåb i Warszawa 2015.

Fra venstre: Herluf – Leon – Aga – Mia.

(klik på foto for forstørrelse)

 

 

 

 

Herluf’s første skydive:

Comments are closed.