Vi har solgt vores hus i Virum

Virum, 15. januar 2015.

GR111 Luftfoto

I dag indgik vi købsaftale med de nye ejere af vores hus på Grønnevej 111 i Virum. Vi skal være ude den 1. april, så vi får travlt.

Ejendomsmarkedet er generelt inde i en god periode. Vi satte huset til salg i slutningen af november. Der var langt flere fremvisninger end forventet i juleperioden og i januar tog det fart. Der var flere bud, hvilket bekræfter at der lige nu er et stort opsparet behov for at skifte bolig. Desuden er renten lige nu særdeles gunstig. Før aftalen er hundred procent sikker, skal vi afvente de almindelige forbehold. Så vi venter spændt…

Næste udfordring er: Hvor skal vi flytte hen? En bolighandel er ret kompliceret med mange stakeholders og mange juridiske og økonomiske forhold kan gå galt undervejs. Efter finanskrisen i 2008 er alle parter blevet særdeles forsigtige.

Vi har afsøgt markedet for vores næste bolig, men vi skal passe særdeles godt på ikke at forpligte os på en måde, hvor vi i værste fald komme til at stå som ejere af både det solgte hus og den nye bolig.

Se huset på nettet

Salgs præsentation kan ses på boligsiden.dk og mæglerens opstilling kan ses her>>

Comments are closed.