Vi har købt lejlighed i Vejlesøparken

Holte, 21. januar 2016.

Vejlesøparken 1200

Vi har i lang tid overvejet, hvor vi skulle flytte hen, når vi engang fik solgt vores hus på Grønnevej 111. Det skulle være en lejlighed, hvor vi kan låse døren og blive væk i længere tid uden at skulle tænke på have, græsplæne, snerydning og den slags pligter, der tildeles parcellister.

Så skal lejligheden ligge tæt ved skov og sø og tæt på s-tog til København og have lokal indkøbscenter og lokale restauranter og cafeer inden for gå-afstand. Der skal være gode parkeringsmuligheder – også for gæster.

Desuden skal lejligheden være nyrenoveret i ligge lige nord for København i en af de veldrevne kommuner med lav skatteprocent. Lejligheden skal være mellem 120 og 140 kvadratmeter og må ikke koste for meget.

Det endte med at vi købte en lejlighed i Vejlesøparken i Holte. Lejligheden er totalt nedslidt, så vi skal bruge 4 – 5 måneder på at renovere den. Vi planlægger at “skrælle” alt ind til den bærende konstruktion, dvs. køkken, skabe, døre og dørkarme, ikke-bærende vægge, fliser, badekar, alle trægulve alle el-installationer skal væk.

Derefter bruger vi sommeren til at genopbygge lejligheden: Nye el-installationer under gulv, nye plankegulve, nye badeværelser, nyt køkken, nye faste skabe, nye døre og karme osv. Godt jeg har prøvet det før – ellers kunne opgaven bliver uoverskuelig.

Hvad gør vi så i mellemtiden? Vi sætter tingene fra huset i depot hos Pelican og flytter i sommerhuset.

Vores nykøbte lejlighed kan ses på boligsiden.dk og mæglerens præsentation kan ses her>>

Comments are closed.