Birgittes Hjemmeside

Startside
Spanien
Taekwondo

Om Birgitte...

Birgitte Riddersholm blev født den 17. juli 1988 i Gentofte og blev døbt i Brøndum Kirke den 7. august 1988.

Da Birgitte var lille, var hun den søde pige, som aldrig kunne græde uden at få knus og kram af sine brødre. Her er et billede fra vuggestuen da hun var 4 år gammel.

I 1993, 5 år gammel, begyndte Birgitte i børnehaveklasse på Fuglesanggårdsskolen i Virum, hvor hun har gået helt på til 9. klasse, som hun bliver færdig med i sommeren 2003. Efter folkeskolen vælger Birgitte Virum Gymnasium, matematisk retning. Helt som sine brødre!

Birgitte bruger meget tid med sine venner fra byen og nabobyerne og også på at feste i weekenderne, men der er næsten altid også tid til familien.

Birgitte er også kommet op på en høj plan i taekwondo i Lyngby Taekwondo Klub, hvor hun har været i over 6 år. I februar 2003, bestod hun gradueringen til sort bælte, som er det ”bedste” bælte man kan have. Billederne kan ses her og i menuen til venstre!

Siden Birgitte går i 9. klasse, har 9.a og 9.b på Fuglsanggårdsskolen fået lov til at lave et fjollebilled. Det var en halvkold novemberdag, men en sjov og spøjs oplevelse var det. Her er resultatet. Stort billede, så tryg her: BØHHH

 

Denne Birgitteside blev etableret første gang 29. januar 2003.

Besøgstæller