Efterkommere
     
Startside
Op
 

Efterkommere

Anders Thomsen Bruun og Marianne Margrethe Madsen blev gift i Bryndum Kirke den 13. november 1903 - året efter at Anders Bruun havde overtaget Blaabjerggaard efter forældrene.

De fik fem børn i perioden 1904 til 1924. Det er efterkommerne efter disse fem, der i dag udgør en familie med et stærkt sammenhold, der tog sin begyndelse på Blaabjerggaard for mange årtier siden.

Mette Bruun blev født på Blaabjerggaard i 1904 og blev i 1926 gift med Thomas Breiner Henriksen fra Beder ved Århus. Breiner var uddannet som gartner og de erhvervede og drev i mange år et gartneri i Fovrfeld. Mette og Breiner fik tre børn.

Arne Bruun blev født på Blaabjerggaard i 1908 og blev i 1935 gift med Asta Kristensen fra Guldager. Arne var landbrugsuddannet og de erhvervede og drev i mange år et større gård i Bryndumdam. Gården drives i dag af deres barnebarn. Arne og Asta fik seks børn.

Børge Bruun blev født på Blaabjerggaard i 1910 og blev i 1942 gift med Anna Andersen fra Ødis ved Kolding. Børge var landbrugsuddannet og de erhvervede og drev i mange år Møgelbjerggaard ved Næsbjerg. Gården drives i dag af deres barnebarn. Børge og Anna fik fire børn.

Herluf Bruun blev født på Blaabjerggaard i 1913 og blev i 1939 gift med Rigmor Elvira Nielsen fra Henne. Herluf blev agronomuddannet på Landbohøjskolen i København og fungerede hele sit liv som landbrugskonsulent. I 1952 blev Herluf landskonsulent for Danmarks Jerseyforening og familien har været bosat i Århus det meste af tiden. Herluf og Rigmor fik tre børn.

Ellen Bruun blev født på Blaabjerggaard i 1924 og blev i 1946 gift med Ejnar Riddersholm fra Sædding ved Nr. Nebel. Ejnar var landbrugsuddannet og var bl.a. karl hos Arne Bruun og Anders Bruun før han blev forlovet med Ellen. De erhvervede i 1946 Bakkegaarden i Gjesing. Da denne gård blev opslugt af Esbjerg by overtog de Blaabjerggaard efter Anders og Margrethe Bruun i 1960. Ellen og Ejnar fik fire børn.

Yderligere information

om Anders og Margrethe Bruuns efterkommere kan opnås ved henvendelse til: