25 års Jubilæum

Startside
Op

IBM fejrer Carstens 25 års jubilæum

Fredag den 15. august 2003 fejrede IBM 25 års jubilæum for Carsten Riddersholm. Jubilæet startede med en reception hos IBM på Tuborg Boulevard om formiddagen, hvor kollegaer mødte op med hilsner, gaver, taler m.v. Tak for det.

    Klik på fotoet for forstørrelse

 

Kim holdt tale og uddelte gaver fra kollegaer og fra IBM, herunder et "quater century club" nål, et certifikat, et Georg Jensen ur- og barometersæt og et gratiale, hvoraf en del var skattefri. Gratialet blev brugt på et sæt velvoksne kvalitetshøjttalere. Der var også et lykønskningsbrev fra vores administrerende direktør der bl.a. skrev:

"Det har været en glæde at have dig ansat i disse år - af mange grunde. Dels har din dybe faglighed og engagement været rollemodel for mange andre. Du har konstant arbejdet på at udvikle din faglighed, både i relation til kunderne, men også på et niveau hvor du har været i stand til at lære fra dig. Du har en industrifokus som har bragt dig meget langt, og i dag betragter vi dig som en af de absolutte eksperter inden for forsikring. Yderligere har din indsats bragt dig opgaver på international niveau, hvilket har medført at endnu flere har fået glæde af dine kompetencer. Yderligere besidder du en evne som IBM sætter ualmindelig stor pris på, nemlig kundefokus. Du ønsker at være hos kunderne for at give dem bedst mulig service og har reelt brugt omkring 23 år af din karriere hos IBM på denne værdifulde fokus...".

Efter receptionen inviterede IBM udvalgte kollegaer og familiemedlemmer til et eftermiddagsarrangement. Det startede med en sejltur på Lyngby Sø og Kanalen mod Furesøen. Her blev drukket champagne og humøret steg adskillige grader mens der blev udvekslet historier.

       

På Bregnerød Kro blev vi modtaget med velkomstdrinks og et flot festbord. Maden og vinen var helt perfekt, og vi siger tak til Jesper Jessen for det flotte arrangement. Jeg forstår godt at Brixtofte valgte dette sted til de vigtige forretningsmiddage.

     

   

    Da festen var slut ville Martin en tur forbi baren. Der var jo allerede dømt "taxa hjem", så hvorfor ikke...

    Vores børn havde arrangeret at Sonja og jeg kunne blive på kroen natten over, så det endte med at blive en kroferie.

 

Tusind til IBM, kollegaer og familie for en uforglemmelig dag !