Carsten Riddersholm Home

Startside
Nyheder / News
Hvem er vi
Sommerhuset
Los Leandros
Club La Santa
Slægten Riddersholm
Blaabjerggaard
Snoghøj venskabet
Ferieminder
Fotos
Kontakt
Links

Velkommen til min private hjemmeside

Hjemmesiden har til formål at samle informationer af privat karakter (ikke kommerciel) og præsentere dem for familie, venner og bekendte. 

Der er også links til andre hjemmesider inden for familien og bekendtskabskredsen og jeg håber dermed at denne hjemmeside kan være til glæde og nytte. Såfremt du ønsker informationer fjernet fra min hjemmeside, så kontakt mig.

Venlig hilsen

Carsten Riddersholm
Grønnevej 111
2830 Virum

Nyheder

 De seneste begivenheder i vores liv:
bulletKanoholdets skovtur i påsken 2004
bulletBirkerød Svømmeklub Sponsorstævne
bulletFest på Nybro Kro
bulletCarstens 25 års jubilæum hos IBM
bulletMartin Borch 40 år
bulletBirgittes Taekwondo Graduering

 

Sonja (1949 - 2003)

Min kære afdøde hustru har nu sin egen hjemmeside.

www.sonjariddersholm.dk

Hvem er vi

Slægten Riddersholm har sine rødder i Vestjylland. Jeg rejste til København i 1969 for at læse til civilingeniør. Min barndomskæreste, Sonja, flyttede med. I 1972 blev vi gift og fik siden Herluf (1978), Oluf (1979) og Birgitte (1988). Flere informationer om familien findes her.

Vores hjem

Vores hjem er i Virum. Først boede vi i en lejlighed på Frederiksdalsvej 103 fra 1973 til 1978. Da vi skulle have vores første barn købte vi huset på Grønnevej 111 hvor vi har boet siden. Mere om vores hjem findes her.

Sommerhuset

Mine forældre købte i 1970 en stor dejlig naturgrund i Blåvand og byggede derefter et sommerhus. I 1987 blev min far pensioneret og fik tid til at bygge et nyt moderne sommerhus i et andet hjørne af grunden. I dag har min broder sommerhuset fra 1971 og jeg har huset fra 1987. Mere om sommerhuset findes her.

Los Leandros i Spanien

Vi har været på ferie i Spanien mange gange og for et par år siden besluttede vi at købe vores egen ferielejlighed ved Costa Blanca stranden. Spanien repræsenterer livsglæde, gæstfrihed, et godt klima og et skattemæssigt stabilt godt vejr. Mere om den spanske ferielejlighed her.

Club La Santa i Spanien

I 1984 købte vi to andele i Club La Santa stik imod al sund fornuft, men skæbnen ville at det er en af de bedste beslutninger der er sket i vores liv. Club La Santa er en hensigtserklæring om at passe godt på sig selv og ens familie og glæde sig over de mange gode relationer til ligesindede, der er opbygget over mange år. Club La Santa repræsenterer en livsstil og er i realiteten mange år forud for sin tid. Se mere om CLS her.

Slægten Riddersholm

Familien Riddersholm har sine rødder mange generationer tilbage i Vestjylland, nærmere beskrevet i området omkring Nr. Nebel nordvest for Varde. Flere familiemedlemmer har dyrket slægtsforskning og visse resultater findes her.

Blåbjerggård ved Esbjerg

Blåbjerggård i Gjesing er slægtsgården på min mors side og blev bygget i 1869. Mere om slægtsgården og familie Bruun findes her.

Venskabet fra Snoghøj

I 1942 gik min mor på Snoghøj Gymnastikhøjskole hvor hun fik et nært venskab til tre andre unge piger. Dette udviklede sig til at livslangt venskab mellem de fire familier. Bl.a. skiftedes familierne til at være sommerferieværter for hinanden hvilket også kom til at betyde meget for den næste generation. Mere om Snoghøj-venskabet her.

Ferieminder

Her findes nogle af vores feriebeskrivelser.

Fotos

Her findes forskellige fotoserier som vi ønsker at dele inden for familien og bekendtskabskredsen.

Kontakt informationer

Her findes e-mail adresser m.v. på familiemedlemmer.

Links til andre hjemmesider

Links til andre hjemmesider præsenteret af familien og venner.

 

Denne hjemmeside blev etableret første gang 2. august 2002.

Besøgstæller

© Copyright Carsten Riddersholm 2004.