Fætter- og Kusinefest

Ebeltoft, den 20. juni 2018.

Igen havde vi glæden af at være sammen med familien. Både på min fars side og på min mors side er vi mange fætre og kusiner. Denne gang blev fætter- og kusinefesten afholdt i Ebeltoft hos min morbrors søn, der har et meget stort hus med udsigt over Ebeltoft bugten.

Vi har stadigvæk et fantastisk dejligt familiesammenhold selv om vi er spredt over hele landet og ikke ser hinanden til dagligt. Takket være vores farfar/morfar og farmor/mormors store indsats for tres til halvfjers år siden. De samlede jævnligt hele familien på Blaabjerggaard, hvor vi fætrer og kusiner legede sammen og lærte hinanden at kende på fortrolig vis.

Sommervejret har været helt fantastisk og vi nød samværet i haven hos min fætter i Ebeltoft. Og hvor har vi bare meget at tale sammen om. Nu er vi fleste blevet pensioneret og opmærksomheden er flyttet fra erhvervslivet over til sociale relationer og andre spændende områder. Vi følger hinanden i vores liv og livserfaringer. Dejligt at være en del af en stor familie, hvor de sociale relationer betydet meget for os.

 

Comments are closed.