Om Birgitte

Birgitte BRvar fra begyndelsen hele familiens drømmebarn. Hendes to brødre på 8 – 9 år insisterede: “Vi vil ha’ en lillesøster”. Og det fik de i 1988. Det var på det tidspunkt i vores liv, hvor vi havde masser af overskud på alle måder. Birgitte var et nemt barn og klarede sig fint i skolen, og i modsætning til hendes store brødre var hun sjældent på skadestuen.

Hendes ulykke var, da hun mistede sin mor i den tidlige teenageralder. De to var særdeles nært forbundne og ulykken gjorde usædvanligt ondt og det tog lang tid for Birgitte at genfinde sig selv. Men hun er sej og fik styr på sit liv igen, men savnet forsvinder aldrig.

 

 

Birgitte og Andreas i festlig stemning 2016

Birgitte blev student fra VG i 2006 og har siden taget en idrætsuddannelse på DGI. Efter et par års erhvervsarbejde søgte hun ind på universitetet og tog i 2013 en bachelorgrad på en erhvervøkonomisk linje indenfor Sport og Eventmanagement. Efter endnu et par års erhvervsarbejde gik hun i gang med en kandidatuddannelse inden for den humanitære del af forandringsledelse (Change Management), som blev afsluttet i 2017.

Du kan se meget mere om Birgittes uddannelse og karriere på Linkedin.

 

Birgitte & Andreas og deres søn Alexander

Alexander ved stranden i Rørvig

Birgitte blev i 2019 gift med Andreas,  der blev færdig med sin kandidatuddannelse i 2015. Den 5. juni 2020 fik de sønnen Alexander, der blev Birthes og mit 11. barnebarn.

Birgitte og Andreas flyttede sammen i foråret 2016 .Se mere her>>

I 2022 besluttede de unge menneslker at flytte fra hinanden, hvilket selvfølgelig gjorde ondt på os bedsteforældre på begge sider. Heldigvis har forældrene fundet en god daglig rutine, hvor der tages størst mulig hensyn til deres fælles barn.

Birgitte bor i dag i Gentofte og arbejder som event manager hos Cirkusbygningen og Wallmans.

Birgitte har sin egen hjemmeside: http://www.birgitteriddersholm.dk/

Og hun skriver om sig selv på: http://birgitteriddersholm.dk/ombirgitte.html

Fra Birgittes hjemmeside

PERSONLIG PROFIL

 Jeg er 30 år gammel (2018), og bor i Kgs. Lyngby. Jeg har været selvstændig siden 2015, fordi jeg elsker at have friheden til at lave lige det, som jeg synes er sjovt. Jeg lever et aktivt liv, som kombineres af uddannelse, undervisning og gode oplevelser.

SPORTS PROFIL

 Som 8-årig startede jeg til Taekwondo, og er i dag 2. Dan (2x sort bælte). Min personlige interesse er løb og styrketræning, og jeg værdsætter at dyrke motion i naturen. I 2015 blev jeg uddannet fitnessinstruktør og personlig træner, begge med Europæisk certifikat (EREPS).

 EVENT PROFIL

 Med en bachelor i Sport- og Event Management (2012), har jeg arbejdet som projektleder i flere år, både i et event- og et mediebureau, samt som selvstændig. Jeg bliver glad af at lave events, og især sport-events har min interesse. 

UDDANNELSE

Seneste har jeg taget en masteruddannelse i Change Management (forandringsledelse, 2017), som har fokus på den menneskelige adfærd, når der sker ændringer omkring os. Denne uddannelse bruger jeg både når jeg skaber en oplevelse ved et event, og når jeg rykker på mine klienters fysiske færdigheder, under deres træning. 

Comments are closed.