Glædelig Jul

Julen 2017.

Vi ønsker vores familie og venner en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår med tak for de mange fælles oplevelser i 2017.

Juletræet blev købt oppe i vores sommerhusområde (helt andre priser end i Holte) og to af vores børnebørn pyntede det en uge før Jul.

Julen er præget af traditioner og glæden ved at genopleve en forudsigelig og fredfyldt periode. Midt i december fejrede vi “for-jul” med familien i Warszawa og Lillejulaften havde vi fejrede vi julen sammen med vores øvrige børn og børnebørn. Vi var ti voksne og otte børnebørn i vores beskedne lejlighed, så naboerne mærkede også til festen.

Juleaften var vi inviteret til at holde sammen med familierne på Kastanievej, mens de andre i familien holdt julen sammen med vores børns svigerforældre. Hvert andet år plejer familien i Warszawa at komme hjem til os og på den måde forsøger vi at dele sol og vind ligeligt.

Nytårsaftenen har været planlagt længe sammen med nogle af vores venner. Vi starten festen i DR’s Koncerthus, hvor DR Symfoniorkestret står for årets Nytårsgalla. Programmet kan ses her>>.

 

Comments are closed.