Herluf køber sommerhus

Øster Lyng, den 4. oktober 2019

Min søn Herluf, der bor sammen med sin familie i Warszawa, har købt sommerhus i Danmark ved siden af familiens øvrige sommerhuse. Herluf og Aga blev gift i 2011 og i dag har de to dejlige børn. De kommer ofte til Danmark for at være sammen med den øvrige familie. Deres to børn taler dansk, hvilket vi bedsteforældre er meget taknemmelige for.

Den indbyrdes placering af familiens sommerhuse

Da vi havde den store familiefest i august holdt Herluf og familien sommerferie heroppe og boede i “jordbærhuset”. Vi talte meget sammen om forholdene i Danmark og Polen. Selv om Polen på mange måder er et dejligt land, så er der visse bekymringer over den politiske udvikling i Polen, hvor demokratiet er under pres. Herluf of familien havde et stort ønske om at styrke tilknytningen til Danmark, og dermed kom ideen om at købe et sommerhus i samme område som familiens øvrige sommerhuse.

Kort tid efter opstod muligheden, da “pandekagehuset”, som børnebørnene kalder det, kom til salg. Der blev taget en hurtig beslutning og den 1. oktober overtog Herluf og familien i sommerhuset. På grund af husets alder og størrelse er det oplagt at bygge et nyt og moderne sommerhus, når der engang er penge til det. Men dette er en god start.

Comments are closed.