Kobberbryllup

Rørvig, den 11. juni 2017.

Bryllup 2004

I dag er det vores bryllupsdag – eller rettere vores Kobberbryllupsdag. Som tiden dog løber! Vi blev gift en kold decemberdag i 2004 i Kastelskirken efter at vi havde kendt hinanden i godt et år. Men vi var begge to ret sikre på, at vi ønskede at dele resten af livet sammen og her efter 12½ år er vi endnu mere sikre på, at sådan skal det være.

Et Kobberbryllup skal fejres – og det blev det i tre dage. Det skulle være uformelt, festligt og rummeligt. Vi holdt det i vores sommerhuse i Rørvig, hvor familie og venner strømmede til. Familien fra Warszawa deltog også, så det lykkedes at samle alle ti børnebørn sammen med deres forældre og de fleste af bedsteforældrene – og endda et par oldeforældre. Endvidere deltog nogle få af vores venner, men som følge at de begrænsede sovepladser blev invitationslisten meget kort. Kun omkring 45. Ikke at regne for noget, når man kommer fra Jylland.

 

12½ år senere

Den centrale del af festen startede lørdag middag og heldigvis var vejrguderne os meget nådige. Det danske sommervejr har gennem de sidste uger været en udfordring, så vi havde opstillet festpavillon, men solen vandt. Det blev for os en pragtfuld dag, som vi vil mindes resten af livet.

Tusind tak for alle gaverne og for at gøre disse festdage uforglemmelige for os.

Comments are closed.