Legacy Web

Denne side giver adgang til gamle mine gamle hjemmesider fra perioden 2000 – 2004. Disse er skrevet i Frontpage, der udgik for over ti år siden. De seneste redigeringer af links og ligninde er foretaget i HTML

Min første hjemmeside fra 2001 (opdateret i 2004)

Domænet www.riddersholm.dk blev ifølge DK Hostmaster registreret den 31. januar 2000. I julen 2001 købte jeg MS Frontpage 2002 og gik i gang med at skabe min egen hjemmeside. Den blev løbende opdateret frem til 2004. De gamle hjemmesider er medtager her som minde om dengang. Mange af de eksterne links fungerer selvfølgelig ikke længere.

Hvis du lyst til at se mine gamle hjemmesider fra 2002 eller 2004, så tryk her>>

Til minde om afdøde hustru (2003)

Min hustru gennem mange år og mine tre børns mor måtte sige farvel til os i 2003 efter lang tids sygdom. I min store sorg oprettede jeg domænet www.sonjariddersholm.dk, hvor jeg satte en virtuelt gravsten i cyperspace.

Sonjas nekrolog og web-sider er ikke opdateret siden 2003 og kan ses her>>

Birgittes første hjemmeside (2004)

Som 14-årig gik min datter i gang med at skabe sin egen hjemmeside. Den kan ses her>>

Siden er hun blevet særdeles effektiv på de sociale medier. Se fx hendes nuværende hjemmeside her>>

Fotos fra Birgittes skoletid og konfirmation:

  • Fotos fra Birgittes konfirmation den 26. april 2002 kan ses her>>
  • Fotos fra Fuglsanggårdskolen 6. august 2002 kan ses her>>
  • Fotos fra klassens samling ved Furesøen den 21. juni 2002 kan ses her>>
Sommerhuset i Blåvand (2004)

I 1997 købte jeg mine forældres sommerhus i Blåvand med henblik på privat udlejning frem til min hustru og jeg skulle pensioneres. Derefter ville vi stoppe udlejningen for at det kunne være et samlingssted for familien.

Hjemmesiderne for sommerhuset i 2004 kan ses her>>

Ferier i Spanien (en øvelse i Frontpage 2002)

I 1999 besluttede min daværende hustru og jeg at forberede vores pensionstilværelse med at investere i en prisbillig feriebolig i Spanien, og som vi på pensionstidspunktet kunne bruge til udbetaling til et mere permanent bolig efter vi havde lært landet bedre at kende. På grund af min daværende hustrus al for tidligere død blev disse planer ikke til noget. I 2002 lejede vi en sommerbolig og i ferien oprettede jeg en hjemmeside som en øvelse i at bygge hjemmesider via Microsoft FrontPage baseret på Windows 98 og Frontpage Extension til upload af hjemmesiderne til Jepponet..

Hjemmesiderne for denne ferielejlighed kan ses her>>

Blaabjerggaard – familiens slægtsgård (2004)

I december 2021 bestilte jeg domænet blaabjerggaard.dk hos DK Hostmaster og gik derefter i gang med at dokumere min hjemstavn med slægten og slægtsgården, skolen og forsamlingshuset som omdrejningspunkt.

Hjemmesiderne for familiens slægtsgaard kan ses her>>

Min hjemstavn – Gjesing Dengang

For 60 år siden var Gjesing en lille hyggelig landsby, der stort set var selvforsynende. Men som følge at Esbjergs kraftige vækst mod nord i 1970’erne, blev landsbyen fuldstændig opslugt og i dag er der mange der spørger: “Hvordan var Gjesing Dengang”. Find mine svar her>>.

Venskabet fra Snoghøj 1942

I 1942 deltog min mor på et gymnastiklederkursus på Snoghøj Idrætshøjskole. Her mødte hun tre andre unge kvinder, og de blev veninder for livet. De følgende knap 60 år mødtes vi fire familier jævnligt og vi fulgte hinandens liv og levned med stor interesse. Dette venskab kom til at betyde meget for de fire veninder, deres ægtefæller og os mange børn.

Lukket hjemmeside for slægte Riddersholm. Kontakt web-redaktøren for adgang.

Slægten Riddersholm

Lukket hjemmeside for slægte Riddersholm. Kontakt web-redaktøren for adgang.

Slægten Bruun fra Blaabjerggaard

Lukket hjemmeside for slægte Bruun. Kontakt web-redaktøren for adgang.

Comments are closed.