Min datters Bryllup

Holte, den 28. maj 2019.

Nygifte

Lørdag den 25. maj 2019 blev min datter gift med sin tilkommende mand, Andreas. De mødte hinanden i 2011 på University of Miami, hvor de blev gode venner men ikke kærester. Det skete langt senere. Selv om de tog langt væk for at møde hinanden, så er de begge “her fra byen”. Endvidere var Andreas’ farmor og min hustrus faster naboer sommerhus lige ved siden af hinanden og min hustru og Andreas’ svigerfar har kendt hinanden siden 1979’erne.

Brylluppet har været forberedt gennem lang tid og stod i Frederiksberg Slotskirke og præsten, der viede dem, var den velkendte Michael Brautsch.

Sjældent har jeg hørt en præst so inspirerende og velformulerende og heldigvis vielsen videooptaget.

Reception i Frederiksberg Have

Bryllups programmet startede lørdag morgen på Fredensborg Store Kro, hvor Birgitte og hendes gode veninde Nanna havde overnattet. Morgenen var afsat til frisør og påklædning. Klokken 10 hentede jeg Birgitte og vi køre til Frederiksberg Slotskirke. Det store øjeblik var, da dørene til kirken blev åbnet og jeg førte hende of ad kirkegulvet, hvor Andreas og hans bestman ventede.

Efter vielsen blev der holdt reception under åben himmel i Frederiksberg Have. Vi havde fået dispensation til midlertidig opsætning af borde med små spændende rettet, diverse drikkevarer og bryllupskagen. Vejret var med os, hvilket man kan se på fotoet. Højdepunktet var, da brudeparret skar for på bryllupskagen. Efter et par timers reception brød selskabet op vi de inviterede kørte til Fredensborg.

Bryllupsfest i Fredensborg

Om eftermiddagen sejlede vi med bådfarten ud fra “Skipperhuset” og efter godt en times sejlads på Esrum Sø stillede vi op til en større fotograferingsrunde foran bådhuset, hvor Prins Henriks private yacht befinder sig.

Kl. 18 startede festen i bådhuset, der var smukt pyntet op dagen før. De rustikke omgivelser og udsynet gennem glasporten til Esrum Sø ved solnedgang gav en helt speciel smuk stemning. Der var mange gode og smukke taler. Lidt før kl. 24 blev der danset brudevals og stemningen var høj. Som et kuriosum var der opstillet en “selfie-maskine”, og dagen efter kunne vi hente over hundred skrupskøre portrætter ud på et USB-stik. Efter midnat blev der danset til kl. 5 om morgenen. Vi sov på det nærliggende hotel og kl. 9 var der fælles morgenmad og gaveudpakning. Det blev et bryllup, som vi aldrig glemmer.

Comments are closed.