Sommerferie i Rørvig

Rørvig, 3. august 2016.

Sommerferien blev tilbragt i sommerhuset i Rørvig. Fra midten af juni til begyndelsen af august havde vi næsten konstant glæde af besøg fra familien og venner. Vi boede selv i Citronhuset og gæsterne benyttede Æblehuset og Jordbærhuset. På den måde kunne vi være sammen uden at være alt for afhængige af hinanden.

Hele ideen med at anskaffe tre sommerhuse ved siden af hinanden var kunne tilbyde familie og venner vores gæstfrihed. Vores største glæde er nok at kunne se at vores børnebørn nyder at være sammen som fætre og kusiner.

Fra min egen barndom husker jeg, hvordan min mormor og morfar arrangerede familiesammenkomster, som dengang grundlagde det stække familiesammenhold, som vi nu to generationer senere har. Jeg håber på at vi med sommerhus ideen kan føre denne tradition videre.

Tæt ved vores sommerhusbase har vi Sommerland Sjælland – en stor forlystelsespark for børn og voksne. Som julegave plejer vi at forære alle familiemedlemmerne et årskort til Sommerland Sjælland, og dermed kan vi for hvert besøg udvælge nogle specifikke områder uden at ærgre sig over de ting, vi ikke når i denne omgang.

En anden god tradition er at gå til stranden og bade om eftermiddagen og så på hjemvejen gøre ophold ved ishuset ved Skæreby Camping. Det er meget populært blandt børnebørnene.

De tre små sommerhuse er også et godt samlingssted for social samvær med vores venner. Det er rart at kunne feste igennem uden at nogen skal køre hjem. Den efterfølgende morgen kan de friske cykle til stranden og tage et hav-bad og derefter køre forbi bageren og købe stort ind til syvsoverne.

Vi håber at kunne vedligeholde den tradition i mange år fremover. Siden vi har solgt det store hus i Virum og flyttet i lejlighed er sommerhusene blevet det fristed, hvor vi kan være mange sammen og stadigvæk have plads nok.

Comments are closed.