Sonja Riddersholm (1949 - 2003)

Startside
Sonjas Liv
Bryllup 1972
Sølvbryllup 1997
Koralbryllup 2003
Nekrolog

Sonja skrev om sig selv

Sonja Lønne blev født den 16. juni i 1949 i Otterup på Fyn og voksede op hos Frida og Hans Lønne i Brøndum ved Esbjerg på en lille gård med køer, grise og høns.

I 1966 fik jeg realeksamen på Tarp Skole og i 1968 handelsmedhjælpereksamen på Esbjerg Handelsskole.

I perioden 1966 til 1969 var jeg bankelev i Varde Bank i Esbjerg, hvor jeg blev uddannelse inden for bankvirksomhed med opgaver i alle bankens afdelinger. Bl.a. bestyrede jeg sammen med en bankfuldmægtig to af bankens filialer i henholdsvis Tarp og Gjesing.

I 1970 tog jeg på Gerlev Idrætshøjskole og gennemførte en sportslederuddannelse.

Derefter flyttede jeg til København, hvor Carsten læste til bygningsingeniør på DTU. Jeg blev sekretær for salgsdirektøren hos Scan Atlas i Lundtofte, hvor jeg beskæftigede mig med telefonisk betjening af kunder, ordremodtagelse samt demonstration af vore produkter. Desuden varetog jeg alle opgaver i salgsafdelingen i fravær af salgsdirektøren og konsulenter.

Den den 3. juni 1972 blev Carsten og jeg gift i Langesø Slotskapel på Fyn. Vi har fået 3 dejlige børn. Herluf blev født den 26. december 1978, Oluf blev født den 21. december 1979 og Birgitte blev født den 17. juli 1988.

I perioden 1972-74 prøvede jeg mange forskellige ting. Jeg var sekretær på Manpowers hovedkontor i København, hvor jeg var med til at teste og ansætte folk. Jeg var vikar i bogholderiet hos A. P. Møller. Var hos Landsforeningen for Danske Vognmænd, hvor vi administrerede og forsynede vognmænd med papirer til kørsel i udlandet.

1974-75 var både Carsten og jeg med til at etablere en privatskole for børn med indlæringsvanskeligheder. Landsbyskolen på Amager. Her underviste jeg eleverne i 1., 2. og 3. klasse i alle fag.

1975-80 var jeg sekretær i tyverialarmfirmaet Intertronic System i Gentofte. Her udførte jeg samtlige sekretæropgaver samt varetog  direktørens ansvarsområder ved dennes fravær i forbindelse med mange forretningsrejser. Desuden tilbudsgivning, telefonisk kontakt med og betjening af kunder samt koordinering af teknikernes arbejde.

I perioden 1981-2002 var jeg sekretær i Finansrådet, hvor jeg varetog alle former for sekretæropgaver i henholdsvis Økonomisk, Juridisk og IT-afdelingen samt Hotline i IT-afdelingen. Lavede layout på større skriftlige værker. Uddannede husets medarbejdere i brugen af deres IT-værktøjer samt var ansvarlig for at ca. 60 fik deres PC-kørekort.

Jeg interesserer mig meget for mine børns udvikling. Rejser meget rundt i hele Verden. Endvidere kan jeg lide at gå til fitness, svømning og at cykle. Jeg har en del kendskab til metafysik og meditation, læser bøger og bruger Internettet flittigt.

----------------------------------

I 1999 fik Sonja konstateret en kræftsygdom der i første omgang blev opereret bort, men efter tre år kom sygdommen tilbage.

Sonja døde efter lang tids sygdom den 8. september 2003.

Nekrolog

Sonjas liv beskrevet i talen til Sonja ved festen den 23. august 2003.

Denne hjemmeside blev etableret første gang i oktober 2003.

Besøgstæller

© Copyright Carsten Riddersholm 2004.