Spanien kalder

Alicante, 7. februar 2016.

Gennem de senere år er det blevet en tradition at tage en uges ferie i Spanien for at nyde solen og den dejlige feriestemning. Vinteren i Danmark kan være lang og mørk, men ved at ”bide den over” i to halvdele tilgodeses både humøret og helbredet. Solen er meget livgivende.

Vi har gennem årene oparbejdet et godt netværk i nærområdet, så der er mange steder vi plejer at besøge og gode bekendte, som vi foretager aktiviteter sammen med. Denne gang var min søster tilfældigt i Spanien på samme tidspunkt og vi var en del sammen. Hun tager til derned flere gange om året for at spille golf.

Vi blev også inviteret til fest i den lokale dansker-klub, hvilket gav et godt indtryk af, hvordan livet former sig, når man bor permanent dernede. Nogle har fået et rigtigt godt liv og savner ikke Danmark, men de fleste har lange rødder tilbage til Danmark. Den danske folkepension rækker meget langt, når den spenderes i Spanien.

Men vores største glæde er at gå lange ture ved stranden eller i byerne eller i bjergene, og så dumpe ind på de lokale restauranter. Det bedste er, at man føler sig frisk og veloplagt efter en afslappet uge i sydens sol.

 

Comments are closed.