Farvel Sonja

Startside
Op

Sonja sover ind efter lang tids sygdom

Min kære ungdomsven og hustru gennem 35 år, Sonja Riddersholm, afgik ved døden mandag morgen den 8. september 2003 efter at have kæmpet mod en kræftsygdom, der blev konstateret i 1999.

Efter at have været gennem kemo-kuren uden det ønskede resultat måtte vi konstatere at Sonjas sygdom var uhelbredelig. Tiden derefter blev brugt meget intens og vi havde en af de bedste perioder i vores liv.

Den 23. august 2003 fejrede vi koralbryllup (35 år). Alle gæsterne vidste godt at dette var Sonjas afskedsfest og denne aften blev helt uforglemmelig smuk for os alle. Klik på billedet til venstre og se, hvor godt Sonja ser ud. Dette foto blev taget kun 15 dage før hendes død. Hun var en stærk kvinde, der ikke lod sit liv ødelægge at sygdommen, men følte et stort ansvar for at efterlade familie og venner i en afklaret tilstand.

Sonjas sygdom rørte os alle meget og sympatitilkendegivelserne har været mangfoldige. Tusind tak for det.

Søndag, den 7. september tog smerterne til. Sonja var klar over at en tiltagende smertebehandling snart var en nødvendighed. Derfor valgte Sonja at tage den afsluttende samtale med vores tre børn og mig mens tankerne stadigvæk var krystalklare. Denne søndag var en god og værdifuld oplevelse for os alle fire. Natten til mandag sov Sonja stille ind. Det var hendes ønske at dø hjemme - og sådan blev det.

Tirsdag den 9. september 2003 blev Sonjas lig afhentet og kørt i rustvogn til kapellet ved Bryndum Kirke ca. 10 km. nord for Esbjerg, hvor bisættelsen fandt sted torsdag den 11. september.

Tusind tak for deltagelse og blomster.

Se mere om Sonjas liv i min tale til Sonja ved vores koralbryllup, der blev afholdt to ugen før Sonja forlod denne dejlige og spændende Jord.

Tusind tak til familie og venner for at have støttet os så meget gennem denne vanskelige tid. Et gammelt ordsprog siger at man kommer til at kende sine venner i nøden. Det gjorde vi - og støtten var langt større end vi havde turdet håbe på. 

Tak til dig Sonja for de mange gode år. Du ønskes alt godt "på den anden side".

De kærligste hilsner

Carsten - din Jordiske ven

Se Sonjas Nekrolog

NB: Oprindeligt indsat på Carstens hjemmeside i september 2003.