Om Birgitte

Birgitte BRvar fra begyndelsen hele familiens drømmebarn. Hendes to brødre på 8 – 9 år insisterede: “Vi vil ha’ en lillesøster”. Og det fik de i 1988. Det var på det tidspunkt i vores liv, hvor vi havde masser af overskud på alle måder. Birgitte var et nemt barn og klarede sig fint i skolen, og i modsætning til hendes store brødre var hun sjældent på skadestuen.

Hendes ulykke var, da hun mistede sin mor i den tidlige teenageralder. De to var særdeles nært forbundne og ulykken gjorde usædvanligt ondt og det tog lang tid for Birgitte at genfinde sig selv. Men hun er sej og fik styr på sit liv igen, men savnet forsvinder aldrig.

 

 

Birgitte og Andreas i festlig stemning 2016

Birgitte blev student fra VG i 2006 og har siden taget en idrætsuddannelse på DGI. Efter et par års erhvervsarbejde søgte hun ind på universitetet og tog i 2013 en bachelorgrad på en erhvervøkonomisk linje indenfor Sport og Eventmanagement. Efter endnu et par års erhvervsarbejde gik hun i gang med en kandidatuddannelse inden for den humanitære del af forandringsledelse (Change Management), som forventes afsluttet i 2017.

Birgitte bor i dag i Lyngby sammen med Andreas, der blev færdig med sin kandidatuddannelse i 2015 og har i dag et spændende arbejde i statsadministrationen.

Birgitte blev gift med Andreas den 25. maj 2019

Fra vielsen

Birgitte har sin egen hjemmeside: http://www.birgitteriddersholm.dk/

 

Comments are closed.