Så blev jeg 75 år

Holte, den 8. november 2023

Min 75 års fødselsdag blev holdt med maner i Alanya, hvor min hustrus datter og hendes partner og deres tilsammen 5 børn også var på ferie.

Serveret på restaurant i Alanya

Som fødselsdagsgave havde de arrangeret en to timers sejltur i en privat lejet båd i Alanya i Tyrkiet. Alle børnene var med og havde det sjovt med at springe i vandet fra bådens stævn. Jeg fik mange gode fotos af det flotte sceneri fra Alanya Havn, bjerget med borgen, Kleopatra stranden og især solnedgangen. Da vi kom i havn ved 19-tiden havde familien reserveret bord til os alle på en fiskerestaurant på havnen i Alanya. Det var et sted som de kendte godt, så vi fik en super god betjening. Bl.a. blev der serveret kage med lys og stjernekastere på grund af min fødselsdag. Efter festen gik min hustru og jeg de ca. 2 kilometer gennem hovedgaden til Grand Okan, hvor vi havde indlogeret os i nogle dage. Det var en festlig aften – også i byen.

Dagen efter nød vi vores fødselsdagsgave, hvilket var et hamam ophold på det luksuriøse Zeen resort i den prominente del af Alanya. Det viste sig at stedet var ejet af superrige russere, der havde fundet et fristed i Tyrkiet. Men betjeningen var super god, da personalet var asiatiske kvinder. Så vi prøvede lidt tilfældigt oligarker-livet i et par timer.

Selvfølgelig blev min fødselsdag også holdt derhjemme ugen efter på ”kineseren” (Xin Fu i Holte). Børnebørnene elsker dette sted. Det er uhøjtideligt og børnevenligt, og så kan man spise mere end man har godt af.

Besøget på “kineseren” er en tradition, som tog sin begyndelse i 2003.

Comments are closed.