Kontakt og Links

Kontakt web-redaktøren

Du kan kontakte web-redaktøren for at få login-adgang til de sider, der forbeholdt familie og venner. Skrev til:

Slægten Riddersholm

Lukket hjemmeside for slægte Riddersholm. Kontakt web-redaktøren for adgang.

Slægten Bruun fra Blaabjerggaard

Hjemmeside for slægte Bruun fra Blaabjerggaard.

Efterkommere kan ses her>>

Venskabet fra Snoghøj 1942

I 1942 deltog min mor på et gymnastiklederkursus på Snoghøj Idrætshøjskole. Her mødte hun tre andre unge kvinder, og de blev veninder for livet. De følgende knap 60 år mødtes vi fire familier jævnligt og vi fulgte hinandens liv og levned med stor interesse. Dette venskab kom til at betyde meget for de fire veninder, deres ægtefæller og os mange børn. Jeg har samlet en del minder derfra på hjemmesiden Snoghøj Venskabet.

Min hjemstavn – Gjesing Dengang

For 60 år siden var Gjesing en lille hyggelig landsby, der stort set var selvforsynende. Men som følge at Esbjergs kraftige vækst mod nord i 1970’erne, blev landsbyen fuldstændig opslugt og i dag er der mange der spørger: “Hvordan var Gjesing Dengang”. Find mine svar her>>.

Min første hjemmeside fra 2001

Hvis du har adgangskoden kan du se min gamle webside her>>

Til minde om afdøde hustru

Min hustru gennem mange år og mine tre børns mor måtte sige farvel til os efter lang tids sygdom. Sonjas nekrolog og web-sider er ikke opdateret siden 2003 og kan ses her>>.

Kontakt web-redaktøren

Comments are closed.