Vores Hjem

Vores bolig i Vejlesøparken

Vejlesøperken i Holte

Da vi havde solgt huset på Grønnevej 111 i januar købte vi straks en ejerlejlighed i Vejlesøparken i Holte. Vi havde brugt næsten to år på at pejle os ind på den bolig, der kunne være afløseren, så det var en sikker beslutning, da vi skrev under på købsaftalen i samme uge, som vi solgte huset.

Vejlesøparkens beliggenhed imødekommer alle vore ønsker. Tæt på skov og sø i den smukke natur nord for København. Få minutters gang til S-togs stationen, så vi også hurtigt kan komme til Københavns centrum. Men lejlighederne blev bygget i starten af 70’erne og var temmelig umoderne efter vores smag, så da vi overtog vores lejlighed brugte vi de første 10 uger på en total renovering.

Så i dag har vi vores ønskebolig med perfekt beliggenhed og moderne interiør.

Huset på Grønnevej 1977 – 2016

Oluf, Herluf og Louise i Trækvognen 1982

Vi købte huset i 1977 og flyttede ind i 1978 – samme år som vi fik vores første barn, Herluf.

Vi boede sammen med en venne-familie, som vi stadigvæk har er nært forhold til. Vi gik i gang med at udvide pladsen med en tilbygning på 2 x 40 kvadratmetre, men vi boede også fire voksne og tre børn i huset på dette tidspunkt.

Syv år senere byggede vi en ny garage i samme stil som hovedbygningen, og huset gennemgik en kraftig modernisering. Mens alle tre børn var hjemmeboende og i teenager alderen var vi glade for de gode pladsforhold. De unge huserede i kælderen på 120 kvadratmeter. Stueetagen var fællerum og loftetaben var reserveret til min hustru og mig.

Google Street Map – Grønnevej 111 i Virum

Da de store børn flyttede hjemmefra blev det noget tomt og jeg overvejede at sælge huset og søge en lejlighed. Men sådan blev det ikke. Der blev gennemført en total renovering af hele huset. Tæpper, savsmuldstapet og trælofter blev fjernet og installationerne blev fornyet. Det blev et helt andet hus at bo i.

I perioden august 2014 til påske 2015 byggede vi det nye sommerhus (Citronhuset) og vi tilbringer det meste af sommeren i den skønne natur i Odsherred. Planen var at flytte i lejlighed om vinteren og i det nye sommerhus i sommerperioden.

Huset blev solgt foråret 2016 og vi kunne flytte til vores nyrenoverede lejlighed i Vejlesøparken i Holte

 

Comments are closed.