Om Sommerhuset

Velkommen til sommerhuset i Blåvand

Sommerhuset har været udlejet gennem bureau indtil udgangen af 2016, hvor der blev gennemført et omfattende renoveringsarbejde. Nu anvendes sommerhuset kun til privat brug.

KS2 fra klitten1200

Mine forældre købte i 1970 en stor dejlig naturgrund i Blåvand og byggede derefter et sommerhus. I 1987 blev min far pensioneret og fik tid til at bygge et nyt moderne sommerhus i et andet hjørne af grunden.

Sommerhuset blev grundigt renoveret i 2006, hvor der blev installeret nyt køkken, nyt varmeanlæg. Alle hårde hvidevarer blev udskiftet, alle gulvene blev renoveret og væggene blev malet. Endvidere blev senge og møbler udskiftet til nye.

I efteråret 2016 blev sommerhuset igen renoveret og nye kvalitetsstandarder blev imødekommet. Nu er det ikke længere et “standard sommerhus”, men et sommerhus i luksusklassen. Se mere om efterårets forbedringer her>>.

Adressen på sommerhuset er Krogsande 2, 6857 Blåvand.

Beskrivelse af Sommerhuset

Dejligt feriehus i sten, bygget i 1987, beliggende på en ugenert, let kuperet naturgrund med klitter, hvorfra der er udsigt over havet.

Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Gulvtæppe i soverum, ellers trægulv. Vandskurede vægge. Trælofter med gipsplader. Badeværelse med bruseniche og opvarmet flisegulv. Køkkenet er udstyret med dybfryser og mikrobølgeovn. Opholdsstuen indeholder brændeovn, stereoanlæg, telefon med tæller samt farve-tv med parabolantenne. Desuden er huset udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Til huset hører også carport. Et godt feriested for hele familien hele året rundt.

 Kort over området

Google map KS2

Kontakt

 

Comments are closed.