Hjemmesiden riddersholm.dk omlagt til WordPress

Virum, 12. januar 2016.

Min hjemmeside riddersholm.dk blev etableret tilbage i år 2000. På dette tidspunkt blev hjemmesiden vedligeholdt via Microsoft Frontpage, der var en ren HTML generator, men fungerede fint til datidens krav om at bygge og vedligeholde hjemmesider på Internettet.

Senere blev PhP og Content Management Systemerne (CMS) almindelige, der dels tillod langt større funktionalitet, dynamik og produktivitet. For nogle år siden begyndte jeg at arbejde med Joomla som CMS system, men for et par år siden blev jeg lokal redaktør for ejerforeningen “garnisonsparken”, der blev vedligeholdt i WordPress.

Efterhånden blev jeg mere og mere begejstret for WordPress og i efteråret 2015 gennemgik jeg et kursus for at lære systemets faciliteter. I januar blev riddersholm.dk omlagt til WordPress 4.4DK.

 

Comments are closed.