Familie Weekend 2018

Rørvig, den 17. august 2018.

For os bedsteforældre et årets familietræf en af vores mest værdifulde hændelser. Det er her at vi samler vores fem børn og fem svigerbørn og vores ti børnebørn i tre dage under særdeles afslappende forhold.

Jeg husker selv fra min barndom de mange gange, hvor min mormor og morfar samlede hele familien og hvor vi fætre og kusiner lærte hinanden at kende på fortrolig vis. Den dag i dag har vi stadigvæk tres år senere et nært familiesammenhold – takket være de mange gode hændelser i 1950’erne. Så sent som i juni i år havde vi igen en stor fætter- og kusine fest i Ebeltoft.Vores familie weekend i de tre sommerhuse i Rørvig startede fredag eftermiddag. Familien fra Warszawa kommer ikke så ofte til Danmark og får derfor særdeles stor opmærksomhed fra os alle. Det tager lidt tid at opdatere hinanden på de mange oplevelser, som vi har oplevet hver for sig.

Vejret denne sommer har været usammenlignelig med tidligere somre og det nød vi. Jeg måtte købe en gasgrill til anledningen, da brandfaren var uhørt stor. Fredag aften blev der grillet i et par timer mens de sultne børnebørn vær nærmest umættelige.

Lørdag startede med det store fælles morgenbord og derefter arrangerede familierne forskellige udflugter i nærområdet. Eftermiddagen blev tilbragt ved Skærby Strand og om aftenen samledes allesammen til fælles aftensmad. Børnebørne faldt senere i søvn rundt omkring mens vi voksne “løste verdensproblemerne” over en god rødvin. Dog havde ingen et fornuftigt svar på hvad vi skal stille op med ham Trump.

Søndag morgen startede igen med det store morgenbord og derefter gik vi en lang tur ned til fuglereservatet i Hov Vig . På denne tur blev dette foto taget.

Om eftermiddagen brød selskabet op, da de fleste den efterfølgende mandag var arbejdsdag eller skoledag for de fleste.

Familien fra Warszava blev et par dage ekstra og her fik vi lejlighed til at tale om de ting, der er vanskeligt at tale om på den lange afstand selv om vi ofte holder kontakten via skype.

Vi ser frem til at kunne samles igen på denne måde til næste sommer.

Comments are closed.